Kussens tweezijdig gebruiken? Twin Top

Kleuren en uitvoeringen - 3000 varianten

Horecakussens voor cafe terras Blerick-01.jpg

Onze Twin-Top terraskussens zijn omkeerbaar en daardoor dubbelzijdig te gebruiken. Wanneer in dit geval voor beide kanten van het kussen een andere kleur wordt gekozen, kunt u op uw terraskussens een smaakvolle kleuren combinatie creëren. Dit type kussens is voorzien van de bekende kussensloop opening, maar een dubbele ritssluiting is ook mogelijk, Op deze manier kunt u steeds snel de schuimdelen uitnemen om de kussens uit te wassen.

De herkenbaarheid van uw terras kan met een geborduurd logo nog vergroot worden. Zie hiervoor de voorbeelden onder logo's.  
 

Uw eigen kleurstelling? Kleuren en Patronen

We bieden een ruime keuze in effen kleuren en door de diverse kleurpatronen kunt u altijd een passende keuze maken. Een deel van de kleuren en patronencollectie is online beschikbaar op de materialen pagina. We helpen U natuurlijk graag verder om tot een  passende kleurstelling voor uw horecazaak te komen zodat de kussens mooi combineren met uw parasols, zonwering of het overige horeca meubilair. We komen graag langs voor kleuradvies voor uw terrasmeubilair.

Stoffen en Kleuren

Rotan stoelen? Kussens met Panty-strook

Voor de rotanstoelen is er een speciale panty- beschermstrook beschikbaar, deze kussens worden in de volksmond ook al rotan stoelkussens genoemd. Dit comfort feature voorkomt beschadigde panty's en aftekening van het vlechtwerk van de terrasstoelen in de benen van de gasten. De panty-strook verhoogt het luxe gevoel voor de klant. Voor de horecaondernemer biedt het bovendien de mogelijkheid om hier een logo te laten borduren.

Bedrijfslogo op terras stoelkussens Pizzeria Valkenburg-01.jpg

Eigen accenten kiezen? Sierlijke biezen

Met een mooie bies langs de rand van het kussen kunt u variëren in kleuren en accenten, We maken biezen van uni-kleuren, gemêleerde stoffen of lijnpatronen, U zegt het maar! Wij kunnen van uw terraskussens uw eigen kunstwerk maken.

Home page