Trazz Horeca en Michelin sterren op de horecabeurs BBB

Trazz Horeca is ook dit jaar weer standhouder op de BBB Maastricht, dé horecabeurs van het jaar! Deze Horecavakbeurs vindt plaats van 7 t/m 9 oktober 2024 in het MECC Maastricht en brengt professionals uit de horeca- en gastronomiebranche samen. De BBB is de oudste Horecavakbeurs van Nederland en richt zich op de gehele foodservice-industrie. Het is dé plek om te netwerken, inspiratie op te doen en nieuwe producten te ontdekken.

MICHELIN-Sterren op de BBB

Elk jaar onthult de MICHELIN Guide tijdens een ceremonie de restaurants die één of meerdere MICHELIN-Sterren ontvangen, ook worden de winnaars van de nieuwe Groene MICHELIN-Sterren en Bib Gourmands bekend gemaakt. MICHELIN zal de 2024-editie van de sterren-ceremonie houden op 7 oktober tijdens de BBB-vakbeurs. Tijdens het event worden ook de MICHELIN Awards uitgereikt. Daarmee worden professionals in de spotlights gezet die met hun talent en knowhow indruk hebben gemaakt op de inspectrices en inspecteurs van de MICHELIN Guide.

Wat kunt u verwachten van Trazz Horeca?

Tijdens deze horecabeurs presenteren we onze unieke service: het creëren van terraskussens op maat, volledig volgens uw klantenwensen. Onze kussens zijn niet alleen duurzaam en stijlvol, maar worden ook volledig afgestemd op uw specifieke voorkeuren, van materiaalkeuze tot design en afwerking. Of u nu kiest voor weerbestendige materialen of een bepaald kleurenschema dat past bij uw huisstijl, wij werken samen met u om het perfecte terras te creëren. Dit maatwerk zorgt ervoor dat uw horecazaak opvalt en een persoonlijke, uitnodigende sfeer uitstraalt.

Branding via terraskussens

Wilt u uw merk op een creatieve manier versterken? Trazz Horeca biedt de mogelijkheid om uw logo, huisstijlkleuren of unieke patronen op terraskussens te laten verwerken.

Intermediair tussen merkleverancier en horecazaak

Trazz Horeca heeft ruime ervaring als intermediair tussen merkleveranciers en horecazaken. Hierdoor kunnen wij leveranciers ondersteunen bij de branding van hun specifieke merken. Wij werken nauw samen met zowel de horecazaken als hun leveranciers om zo een win-win tot stand te brengen. We staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen en adviseren u graag over de mogelijkheden voor maatwerk en merk-branding.

Mis het niet! Bezoek ons op onze stand (standnummer D010) en ontdek hoe onze op maat gemaakte terraskussens uw buitenruimte kunnen transformeren.

In één overzicht:

Evenement: Horecabeurs BBB Maastricht 2024

Datum: 7 t/m 9 oktober 2024

Locatie: MECC Maastricht

Standnummer: D010

We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Graag tot ziens, bij Trazz Horeca

Origineel weergeven