« Hoe promoot je jouw horecabedrijf?»

Gepubliceerd op 18-01-2020

Een gezellig en vol terras bij jouw café, het liefst het hele jaar door, hoe krijg je dat voor elkaar? Je horecazaak ziet er trendy uit, er is drank genoeg in voorraad en je medewerkers in de bediening serveren de nieuwste en hipste hapjes. Hoe breng je dat over op je potentiële gasten?

Net zoals je voor de aankleding en de sfeer in je café of restaurant hebt gezorgd, moet je ook zorgen dat de mensen je weten te vinden. Dat klanten die bij je geweest zijn, het doorvertellen aan nieuwe klanten. Laat weten dat je er bent! Dat kan met flyers, posters, reclameborden, terras-aankleding en natuurlijk met online reclame via sociale media. Wees creatief!

Maar het is tegenwoordig wel lastig om hierin op te vallen omdat bijna alles al bedacht is. Probeer in ieder geval origineel te zijn en laat bijvoorbeeld stoelkussens of warmtekussens maken met je eigen kleurstelling en je kenmerkende logo. Vroeger bestonden deze producten niet eens en stond alleen op de parasols de naam van de bierbrouwer die je op de tap had. Nu kun je zelf je terras laten opvallen en in je eigen stijl aankleden via je terrasstoelen. Kies een tof embleem voor je café of een pakkende tekst waar al die gezellige mensen op af zullen komen.

Begin met een aantrekkelijke huisstijl. Laat dat in al jouw reclame-uitingen naar voren komen. Op de flyers die je in de stad uitdeelt, op de reclameborden langs de weg en in je café op servetten en placemats. Laat die toffe huisstijl ook duidelijk terugkomen op de stoelkussens met eigen logo. Maar doe het wel goed, kleine details kunnen alleen geborduurd worden met een professionele borduurmachine van een gespecialiseerd bedrijf.  Als de kussens of hoezen er perfect uit zien, zullen ze goed opvallen en mensen nemen ze dan graag bij je plaats.

Neem contact op

563-Cafe-met-logo-op-terrastoelkussens-Maastricht-1024x853-01-1579342126.jpg