Over Trazz Horeca

stoelkussens op maat met deskundig advies

Trazz Horeca, met als gezicht Jolanda Rekelhof, levert hoogwaardige terrasaankleding op maat voor horecabedrijven. Alle producten worden volgens eigen specificatie geproduceerd, zonodig “op maat” en steeds rechtstreeks vanuit het atelier naar uw terras. Onze producten worden geroemd om hun perfecte maatvoering en afwerking en bieden een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding. Vanuit de vestigingsplaats Maastricht is Trazz Horeca vooral actief op de Nederlandse en Belgische markt.

Laat je inspireren, we komen vrijblijvend naar je toe!

Onze terrasproducten stralen de eigenheid van de horecazaak uit en creëren een uitnodigend en gezellig terras. Leveringen komen tot stand na persoonlijk overleg over de wensen van de horecaondernemer en bestaan steeds uit Europese kwaliteitsproducten die specifiek zijn afgestemd op horecagebruik. Trazz Horeca kussens fleuren uw horecazaak op, zorgen voor knusheid en gezelligheid en verhogen de terras omzet van uw café, bistro of brasserie.

 Trazz Horeca zorgt dat uw terrasmeubilair net even die touch krijgt waardoor het onderscheidend is en u als horecaondernemer daadwerkelijk het verschil kunt maken.

Bekijk hier de online Trazz Horeca introductie video

Ja, ik neem nu contact op!