« Horecabeurs BBB Maastricht»

Gepubliceerd op 14-09-2019

7 t/m 9 oktober 2019 – Horecabeurs BBB Maastricht 

Geniet van een drankje samen met collega’s en potentiële klanten op Beverage Beach. Vind authentieke smaken in Food Forest. Ontdek innovatieve producten in Variety Valley. Exclusief voor genodigden is Folie Culinaire, hét evenement voor de internationale gastronomie. Proef, ruik, kijk en ervaar. Niet voor niets heeft BBB Maastricht zich ontwikkeld tot het belangrijkste Euregionale evenement voor horecaprofessionals. Kom ontdekken in vier werelden vol beleving op 7 t/m 9 oktober 2019!

Trazz Horeca presenteert zijn producten op stand BB128, in Beverage Beach, het gezelligste gedeelte van de beurs. Iedereen is van harte welkom voor vrijblijvende uitleg over de horecaterraskussens, –tafelkleden of –fleecedekens.

Horecabeurs BBB Maastricht biedt naast product informatie ook een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Ontdek de promotie mogelijkheden door middel van onze terrasproducten, kom geheel vrijblijvend langs voor informatie.

Wat biedt de BBB nog meer:

Food Forrest

In Food Forrest draait alles om eten en om verrassende en pure smaken. Maak hier kennis met eerlijke en specialistische producten, van wild zwijn tot pas geplukte kruiden en vers fruit. Op het themaplein Food Village wordt een breed scala aan biologische- ambachtelijke- en streekproducten gepresenteerd en aanstormende en gevestigde chefs gaan in Cooking Mania de strijd aan tijdens verschillende kookwedstrijden – en demonstraties.

Beverage Beach

In de wereld van Beverage Beach staat drank centraal. Van gezonde smoothies, frisdrank, bier en wijn tot cocktails en sterke distillaten. Uiteraard gaan wij ook niet voorbij aan de laatste koffie –en theetrends en bieden wij een podium voor de ware koffiekunstenaars. Combineer het nuttige met het aangename en ontmoet uw horecacollega’s in de Specialty Beer Bay, Spirits Square of in het sfeervolle Wijn Theater.

Variety Valley

In Variety Valley ontdekt de horecaprofessional de nieuwste snufjes en innovatieve productontwikkelingen die een bijdrage kunnen leveren aan meer horecasucces. Hier vindt men alles op het gebied van non-food zoals interieur, personeelssystemen en aanverwante producten. Op het Starters Park worden verfrissende en praktische oplossingen gepresenteerd op het gebied van horeca service en gastvrijheid en op het grote Food Court dat zich hier bevindt kan men terecht voor een hapje en een drankje.

148-Horecakussens-met-logo-Maastricht-01-1568456224.jpg