« Horeca Terras Tips»

Gepubliceerd op 15-11-2019

Bied beleving op het horeca terras

Naast een mooie uitstraling is er nog een aspect dat zeer belangrijk is voor een succesvol horecaterras: het bieden van beleving. Als er iets gebeurt, is een bezoeker eerder geneigd om plaats te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van producten op de barbecue of het voor het oog van de gasten vullen van ijshoorntjes. Wanneer je dit combineert met een sfeervolle en herkenbare aankleding dan is het horecaterras snel gevuld!

Creëer comfort met mooie materialen

Het materiaal van het terrasmeubilair is vandaag de dag vooral makkelijk en handig. Met mooie materialen worden de gasten in de watten gelegd. Denk hierbij aan stoelen en banken met een royale zit en comfortabele armleuning, en aangevuld met kussens. Banken met kussens zorgen bovendien voor een ‘wij-gevoel’, waarbij gasten lekker dicht bij elkaar de dagelijkse beslommeringen kunnen bespreken.

Zorg voor een persoonlijke uitstraling

Ga op een persoonlijke manier om met de beschikbare vierkante meters. Als mensen afspreken om te lunchen, zorg dan dat ze daarbij direct aan uw bedrijf denken. Daarin speelt de naamsbekendheid een rol. Voorzie kussens, servetten of bestekzakjes van uw logo of bedrijfsnaam. Door deze minimale investering wordt uw boodschap of merk verder uitgedragen.

Speel met kleur

Steeds vaker wordt meubilair geplaatst dat gemaakt is van natuurlijke materialen. Geef uw horecaterras door middel van fel gekleurde kussens, servetten en/of placemats een extra warme uitstraling.

980-Stoelen-met-Trazz-horeca-kussens-1573820383.jpg