« Misset Terras top 100»

Gepubliceerd op 20-01-2019

Inschrijvingen voor Terras Top 100 2019 zijn geopend.

Op de Horecava vond de aftrap plaats, maar bedrijven die mee willen doen kunnen zich nog tot 31 maart inschrijven. Dan gaat de vakjury op pad en krijgen alle ingeschreven bedrijven een bezoek.
 
Wat zijn de sterke punten van mijn terras, wat doe ik goed? Maar ook: waar laat ik het liggen en wat kan beter? Op die vragen en veel meer geeft deelname aan de Terras Top 100 van Misset Horeca antwoord. Deelnemers die zich inschrijven krijgen onaangekondigd en anoniem bezoek van de vakjury. In de tweede ronde volgt nog zo’n bezoek, maar dan van de mystery visitor. Wie beide rondes het beste scoort, verdient een plek in de Terras Top 100 2019 en wordt uitgenodigd voor het feestelijke evenement op maandag 8 juli.

Ronde 1: de vakjury - Een groep van ruim 40 juryleden vormen de vakjury. Zij beoordelen de terrassen door de ogen van de professional, en hun oordeel weegt dan ook zwaarder mee dan dat van de mystery visitor.

Ronde 2: de mystery  visitors - De beste 125 terrassen gaan door naar ronde twee. Hier komen de mystery visitors in actie.

Waar let de jury op?
De jury bezoekt een terras en vult achteraf de rapporten in. Na de bekendmaking van de Terras Top 100 worden deze rapporten verstrekt aan de ondernemers. Zo kunnen zij leren en hun terrasvoering verbeteren. Maar wat wordt nu specifiek gevraagd? Er wordt op veel facetten beoordeeld, denk aan: netheid, schoonheid, meubilair en opmaak. Maar ook medewerkers zijn erg belangrijk; je beoordeelt; uitstraling, begroeting, opname, uitserveren, afrekenen en afscheid nemen.

Bericht is overgenomen van Misset Horeca. Eerste publicatie door Michael Simon op 18 jan 2019

963-Horeca-Meer-comfort-en-kwaliteit-met-terraskussen-1547998542.jpeg