« TIPS: Maak van uw horeca terras een echte omzetmaker.»

Gepubliceerd op 13-02-2019

’s Zomers is het terras de omzetmaker van de horeca, zeker als het seizoen net zo lang duurt als in 2018. Degene met het mooiste en sfeervolste terras is spekkoper. Daarom betaalt een investering in bijvoorbeeld terraskussen zich al snel terug.

Het terras is in trek, zeker als het jaar veel warme dagen kent. Om gasten te trekken, dient het terras er daarom picobello uit te zien. Liefst met mooie terrasoverkappingen, zonweringen of parasols, en kussens op de terrasstoelen. Het is de investering dubbel en dwars waard.

Het terras geldt als het visitekaartje voor de ondernemer. Ziet dat er niet uit, dan komt de gast niet verder. Ook moet het terras passend zijn bij de uitstraling van de zaak. Hip als het een hippe zaak betreft, gezellig als juist dat meer de toonzetting is. Zomaar een paar stoelen, tafels en parasols buiten zetten, is al lang geen garantie meer voor succes. Om die reden schakelen veel professionele horecaondernemers een stylist. Die denkt onder meer na over het kleurgebruik. Het terras wordt gezien als een verlengstuk van het interieur en de gekozen kleuren moeten goed bij het totaalplaatje passen. De overkapping, de meubels, de kussens, de vloer, de omgeving: alles wordt op elkaar afgestemd.

Meer en meer moeten de terrassen een goed comfort bieden. Gasten willen niet op een winderig terrasje zitten te vernikkelen. Parasols en overkappingen worden daarom vaker uitgerust met zijwanden, licht, muziek en verwarming. Goede en comfortabele kussens op de terrasstoelen sluiten aan op deze trend. Meer inspiratie? Klik de link.

719-866Workum-gezellige-brasserie-met-terras-kussens-1550061181.jpg