Met logo’s meer eigenheid, meer klanten en meer verkopen

Toon je eigenheid en huisstijl

Logo op terras kussens Meerssen-01.jpg

Onbekend maakt onbemind. Ook de horecaondernemer zal moeten nadenken over het vergroten van zijn naamsbekendheid. De terraskussens bieden een aantal goede mogelijkheden voor reclame. Plaats je eigen logo op je Horeca kussens door, dit kan eenvoudig en mooi door er een tekst of afbeelding op te borduren. Logo’s kunnen op de rug van het kussen geplaatst worden of op de zogenaamde panty-strook, of zelfs op de overslag aan de achterkant.

Horeca maatkussens met logo

Leveranciers van de horecazaken kunnen natuurlijk ook via hun logo, reclame maken op de terraskussens en zo werken aan de naamsbekendheid van hun producten. De doelgroep, de gast van het café, de bar of brasserie is nog nooit zo dichtbij geweest. Zo bieden de terrasstoelkussens dezelfde mogelijkheden als parasols of terrasafscheidingen.

Tips voor een professioneel logo

Sommige horecaondernemers denken dat een professioneel logo-ontwerp onnodig is, en buiten hun bereik. Dat dit iets is voor grote bedrijven of voor hippe designstudio’s. Niets is minder waar. Het belang van een goed logo moet ook door kleine of middelgrote bedrijven niet worden onderschat. Een logo kan je laten maken. Maar met wat creativiteit lukt je dat ook wel. Klik hier voor zes tips waar je dan zeker rekening mee moet houden.

Ga terug naar de Terras Horeca kussens home page:

Home page

Klik op de afbeelding om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.