« Verleng het terrasseizoen met warmtekussens voor de horeca»

Gepubliceerd op 08-08-2022

Gasten zoeken steeds vaker het terras op om te genieten van een lekker hapje of drankje, het liefst in de buitenlucht. Zodra het buiten begint af te koelen is het voor velen niet meer aantrekkelijk om buiten te vertoeven. Tenzij uw terras voorzien is van verwarming. Een verwarmd terras blijft langer aangenaam voor uw gasten. De avonden worden zo verlengd en uw gasten zullen langer blijven en dus ook meer consumeren. Uw terras wordt vele malen rendabeler wanneer het in de lente, zomer en herfst gebruikt kan worden.

Professionele terrasstoel kussens met verwarming voor de horeca

Trazz Horeca, heeft een jarenlange ervaring op het gebied van terrasstoelkussens en combineert deze ervaring voor de warmtekussens met de toonaangevende warmtetechniek van Sit&Heat. Voor professioneel gebruik in horecagelegenheden leveren wij dan ook de vertrouwde Sit&Heat techniek. Verschillende terrassen van restaurants of cafés hebben wij de afgelopen jaren voorzien van dit type terrasverwarming. Van een klein buurtcafé tot een groot terras van een nieuw restaurant. Wij kunnen u voorzien van advies op maat.

Comfortabel en energie-efficiënt

De praktijk toont ons dat deze terrasverwarming al snel is terugverdiend want het energie verbruik is verrassend laag, zeker in vergelijking met gas- of elektrische heaters. Bij gebruik van warmtekussens op uw terras biedt u op een ecologisch manier het gewenste comfort en een verantwoorde warmte.

warmtekussens-horeca-terras-1659959345.png