« Terrasverwarming binnen Horeca»

Gepubliceerd op 10-06-2018

Tijdens het terrasseizoen stijgt de omzet van horecaondernemingen met een terras aanzienlijk. Zeker op zonnige dagen en tijdens de weekenden stromen de terrassen vol. Om gasten ook in de koelere avonduren na zonsondergang een comfortabele plek te bieden is een verwarmd terras onontbeerlijk. Een verwarmd terras is ten gevolge van de huidige rook-reglementering in de horeca eigenlijk een absolute must geworden. De horeca ondernemer wordt steeds meer aangezet om maatregelen te nemen om het de roker naar de zin te maken.

VERWARMD TERRAS

De aantrekkingskracht van uw horecazaak kan relatief snel en tegen een lage investering vergroot worden door het plaatsen van een terrasverwarming. Het terrasseizoen wordt langer, de avonden worden langer en u kunt dus veel meer gebruik maken van uw terras. Dit zal uiteraard meer omzet genereren. Al van veraf kunnen gasten zien dat uw café, restaurant, hotel of uitgaansgelegenheid voorzien is van een aantrekkelijk en warm terras. De keuze is dan snel gemaakt, de gasten kiezen sneller voor een verwarmd terras dan voor een koud terras. Daarnaast zorgen de al aanwezige klanten op uw terras, zelf voor het aantrekken van verdere klanten, omdat een vol terras vooral uitnodigend werkt en weer extra klanten trekt. De investering in comfortabele terrasverwarming is waarschijnlijk op korte termijn terugverdiend.

SPECIALE TERRASVERWARMING VOOR DE HORECA

Ook in uw brasserie, bistro, pizzeria etc. kunnen mensen comfortabel en in stijl buiten genieten. De infrarood terrasverwarming voor de horeca die is algemeen bekend. Minder bekend is echter de mogelijkheid om de terrasstoelen te voorzien van verwarmde kussens. Dus naast de infrarood terrasverwarmers, die werken op basis van elektriciteit en terrasverwarmers die werken op gas, kunt u tegenwoordig kiezen voor elektrisch verwarmde terrasstoelkussens.

Een aantal voordelen

  • Makkelijk in het gebruik, aansluiting op het netwerk of via accu
  • Grote energiebesparing dankzij de op het lichaam gerichte warmte
  • Direct voelbare, aangename warmte
  • Gelijkmatige temperatuurverdeling
  • Vergeleken met terrasstralers zijn de exploitatiekosten duidelijk lager.

TERRASVERWARMING GOED VOOR DE OMZET

Uit onderzoek is gebleken dat er een relatie bestaat tussen het bezit van terrasverwarming en omzet. Een ruime meerderheid van de horecaondernemingen (81%) met een terrasverwarmer genereert meer omzet dan horecaondernemingen zonder terrasverwarmer. Het is dus absoluut de moeite waard om de mogelijkheden voor comfortabele terrasverwarming, in welke vorm dan ook, na te gaan.

verwarmd-terras-warmetkussens-1547999405.jpg